Skördefesten på Värmlandsnäs består av så många olika delar. Du har den goda närproducerade maten. Du har alla de barnaktiviteter som gör evenemanget till en årlig höjdpunkt även för de lite mindre. Du har alla utställare med sina unika produkter och hantverk. Sist men inte minst har du det vackra landskapet som ramar in hela den upplevelsen som är Skördefest på Värmlandsnäs.

På denna sida har vi samlat mycket av allt det goda som är bra att veta så att du enklare ska kunna hitta det du söker efter.

Missa Inte

Tyvärr blev hela evenemanget Skördefest på Värmlandsnäs inställt ifjol. Vi hade gärna firat 20år med er men vi får hoppas att vi ses i år och firar för 20:e gången.

Missa Inte

Farmenspelen

Under tre tillfällen under lördagen, 11.00/ 13.00/ 15.00, kan du passa på att heja fram deltagare som tävlar i Farmenspelen tillsammans med Wincent som är tävlingsledare och domare.

Följ oss gärna på Instagram @bjorudslada för uppdaterad information längs resans gång. Ni finner information och hur ni anmäler er till att delta i Farmenspelen på vår hemsida bjorudslada.se

Missa Inte

Amerikanska Bilar

Amerikanarna kommer att tävla i tre klasser där ni besökare får rösta fram vinnarna, både lördag och söndag. Det kommer även finnas ett Swapmeet med både nya och gamla delar. Detta finns på stationen Sagagården.

Missa Inte

Musikalisk Salong

Josefina Berglund Ekholm, sopran och Richard Take, piano. Klassisk musik från Esaias Tegnérs tid, lördagen den 2 september på Hjelleskate Herrgård. Föreställningar klockan 15:00 och 18:00. Entré 100 kr kontant eller swish. Begränsat antal platser, varför förhandsbokning till 0705-227396 Svante eller 0703-296290 Margareta rekommenderas.

Missa Inte

Svår Trädfällning

Svår trädfällning kl. 13.00. Arboristen Michael kommer att utföra svår trädfällning, bit för bit. Detta sker på stationen Eskilsäters Bygdegård

För Barnen

Under Skördefest på Värmlandsnäs finns det aktiviteter för olika åldrar. Aktiviteter som har funnits andra år är; den populära vetebasängen, skapa årets Skördefesttavla, lerduveskytte eller olika hästaktiviteter.

Mer information om barnaktiviteter under Skördefest på Värmlandsnäs får ni till våren.

Att Äta

Meny

Här kommer du att snabbt kunna se vad du kommer att kunna äta vart, när det närmar sig